Spring over til indhold

Handelsbetingelser

VILKÅR OG BETINGELSER

Disse e-handelsbetingelser gælder for køb foretaget af kunder til micamino.dk.

På micamino.dk kan du bestille online 24 timer i døgnet. Når du afgiver en ordre, sender vi øjeblikkeligt en kvittering til dig via e-mail. Vær opmærksom på, at denne kvittering IKKE er en ordrebekræftelse, og at vi ikke er bundet af ordren på det tidspunkt. Endelig aftale mellem dig og micamino.dk er først indgået, når vi pr. e-mail har bekræftet at være bundet af ordren.

Du er ansvarlig for, at de kundeoplysninger, du indtaster som led i et køb, er korrekte, idet vi ikke efterfølgende validerer eller kontrollerer disse oplysninger.

 

Priser og betaling

 • Den gældende pris er den, som på tidspunktet for bestillingen er angivet i den samlede oversigt over ordren, inden du accepterer.
 • Alle opgivne priser er inklusive moms.
 • Vi accepterer de kreditkort, der vises nederst i Webbutikken.
 • Vi behandler dine kreditkortoplysninger fortroligt, og vi opbevarer ikke dine kreditkortoplysninger. Dine kreditkortoplysninger indtastes direkte i en betalingstjeneste, og vi har derfor ikke kendskab til dine kreditkortoplysninger. Ovenstående er af hensyn til din sikkerhed.
 • Alle betalinger med kreditkort valideres. Vi forbeholder os retten til at tilbageholde en ordre, hvis der er mistankes for bedrageri.
 • Købesummen kan udelukkende refunderes til det kreditkort, som blev brugt ved det oprindelige køb.
 • Der er gratis fragt på visse produkter ved køb over kr. 500. og vejer mindre end 1 kg.

 

Fortrydelses- og returret

Du har ret til at fortryde købet inden for 14 dage fra modtagelsen af varen. Fortrydelsesretten kan udøves ved at kontakte support@micamino.dk med en mail indeholdende dit ordrenummer.  

BEMÆRK:

 1. Du kan ikke udøve fortrydelsesretten ved blot at nægte at modtage varen eller ved at undlade at afhente den ved transportøren.
 2. Returretten kan frafalde 100% af hygiejniske årsager, når varer indenfor følgende produktkategorier bliver brugt eller prøvet:
 • Trusser
 • Strømpebukser
 • Oppustelige produkter
 • Sminke
 • Erotiske produkter
 • Plantevarer
 • Øjenvipper,
 • Strømper og andre engangsartikler plomberet af hygiejniske grunde. Åben derfor ikke emballagen hvis du ønsker at returnere disse typer af varer.

Vi opfordrer til, at du altid anfører dit ordrenummer i meddelelsen om fortrydelse for at undgå fejl og forsinkelser.
Fortrydelsesretten gælder ikke for varer, som er blevet tilpasset dine personlige specifikationer.

Hvis du sender en meddelelse om fortrydelse af købet, skal du returnere varen til os senest 14 dage efter købet. Vi kan kræve dokumentation for, at varen er afsendt inden fristens udløb.

RETUR

Hvis varen skal sendes retur, skal den være pakket forsvarligt, og du bedes venligst vedlægge en kopi om årsagen til returnering samt angive ordrenummeret på pakken.

Returadressen er: Micamino.dk, Lyngholmvej 37, 2720 Vanløse 

Du betaler selv for retur fragten. Henter du ikke pakken fra pakkeboks inden for fristen, vil pakken som regel blive returneret til afsenderen, og du skal selv betale for returforsendelsen.

Du er ansvarlig for eventuelle skader, som kan opstå under transporten. Bemærk også, at du selv skal bære omkostningerne forbundet med returnering af varen, medmindre vi har leveret varen til dig ved en fejl, eller hvis varen ved modtagelsen har været beskadiget eller defekt.

Returnerede varer bør være i god og ubeskadiget stand. Hvis returnerede varer viser tegn på skade eller brug, udover hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på, hæfter du for forringelse af varens værdi. Vi anslår en eventuel værdi ud fra en konkret vurdering af den returnerede vare.

Betaling for varen bliver tilbageført snarest muligt og under alle omstændigheder senest 14 dage efter vores modtagelse af din meddelelse om fortrydelse. Vi forbeholder os dog retten til at tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen/varerne retur til inspektion, eller indtil du har fremlagt dokumentation for, at varen er returneret, alt efter hvilket tidspunkt, der er tidligst.

Hvis du ophæver købet i overensstemmelse med disse e-handelsbetingelser, refunderer vi købsprisen fratrukket eventuel værdiforringelse. Vi vil foretage tilbagebetalingen under anvendelse af samme betalingsmiddel, som du benyttede til at foretage den oprindelige transaktion.

Dit krav på tilbagebetaling omfatter ikke eventuelle gebyrer for brug af kreditkort eller andre betalingsmidler, som vi har betalt til indløser.
I tillæg til fortrydelsesretten gælder dine almindelige rettigheder i købeloven vedrørende mangelfulde varer, forsinkede varer eller varer, som ikke svarer til beskrivelsen. Du har således 24 måneders reklamationsret, hvilket betyder, at såfremt det leverede produkt er mangelfuldt kan du:

• kræve afhjælpning
• kræve omlevering
• kræve et forholdsmæssigt afslag i købesummen eller
• ophæve købsaftalen med mindre manglen er uvæsentlig

Ovenstående forudsætter naturligvis, at dit krav er berettiget og at manglen ikke skyldes fejlagtig behandling eller anvendelse eller anden beskadigelse af varen.

Du skal give os meddelelse om mangelfulde varer inden rimelig tid, efter du har eller burde have opdaget manglen.

Hvis du ønsker at udøve din reklamationsret, eller hvis du i øvrigt ønsker at klage over dit køb, kan du skrive til os.

Ved returnering af købte produkter bedes du vedlægge en kopi af din faktura samt en beskrivelse af, hvad klagen/manglen vedrører.
Du kan også altid klage til Forbrugerklagenævnet via dette link: http://www.forbrug.dk/Dine-klagemuligheder.

Brugte varer
Der er ingen ombytnings/returret på brugte varer.
Du må gerne prøve smykkerne, men bliver de ridset eller beskadiget, kan de ikke sælges som en ny vare og derfor kan du ikke returnere dem.

Forbehold
Vi tager forbehold for tastefejl, udsolgte varer og force majeure, herunder leveringssvigt fra vores leverandører. Endvidere kan micamino.dk ikke garantere, at Webbutikken altid er 100 % opdateret. Micamino.dk kan til en hver tid ensidigt ændre indholdet af Webbutikken.

Micamino.dk forsøger altid at give korrekt og fyldestgørende information i Webbutikken. Micamino.dk forbeholder sig dog retten til altid at annullere køb inden afsendelse af din vare, såfremt vi finder, at købet er baseret på fejlbehæftet information, herunder forkert prisangivelse. I disse tilfælde får du besked pr. e-mail. Såfremt vi ikke kan kontakte dig, vil din ordre blive annulleret automatisk.

Betingelser ved indløsning af rabatkoder og gavekort
– Rabatkoden kan ikke anvendes på varer, der er nedsat i forvejen.
– Det er kun muligt at indløse én kode pr. bestilling.
– En rabatkode kan kun benyttes én gang per kunde og bliver ugyldig, når bestillingen er afgivet.
– Rabatkoder har en udløbsdato, der er angivet under de givne vilkår. Rabatkoder kan være bundet til  bestemte produkter eller kampagner. Dette er evt. angivet under de givne vilkår..
– Der er ikke muligt at få et gavekort udbetalt til kontanter

Leveringstid 

Micamino.dk har kun et meget begrænset lager. Af den grund vil en del af varerne bliver sendt fra vores samarbejdspartner i Spanien. Leveringstider på varene er derfor 4-8 dage fra modtagelse af ordren.